Προφίλ

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία Red Alert αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της "Πλεύρης Ηλεκτρονικά" οπου απο το 1995 δραστηριοποιείτε στο χώρο των Ηλεκτρονικών και των Συστημάτων Ασφαλείας.

Η εμπειρία μας αλλα και οι γνώσεις που χτίζουμε κάθημερινά στον τομέα της εγκατάστασης μας δείχνουν ότι η σωστή μελέτη και η χρήση αξιόπιστων υλικών προσφέρει οικονομικές λύσεις με εγγύηση για την σωστή λειτουργία ενός συστήματος.

Δραστηριότητες

Η Red Alert αναλαμβάνει την εγκατάσταση, προμήθεια και εμπορία σε κάθε είδους Συστήματα Ασφαλείας και Παρακολούθησης. 

Η συνεργασία μας με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες υλικού και το αξιόπιστο after sales service, έχουν κάνει γνωστή την εταιρεία μας για την συνέπεια, ετοιμότητα και εμπιστοσύνη που απαιτείται σε κάθε συενργασία.

Η μόνιμη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες του χώρου , η συνεχή ενημέρωση του δυναμικού μας και η επαφή μας με των διαρκώς εξελισσόμενο τομέα των συστημάτων ασφαλείας μας κατατάσσει ανάμεσα στους πρώτους που εφαρμόζουν τα νέα τεχνολογικά υλικά στον τομέα αυτό.

Που Απευθύνετε

Η Red Alert μπορεί να ανταποκριθεί ισάξια σε κάθε μέγεθος έργου και γιαυτό οι συνεργάτες μας θα μπορούσε να ήταν ιδιώτες ή επαγγελματίες, έτσι μπορούμε να αναλάβουμε από ένα διαμέρισμα μέχρι ένα κτιριακό συγκρότημα με την ίδια αποτελεσματικότητα. 

 

Υπηρεσίες Red Alert :

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα προηγμένης τεχνολογίας ενσύρματα ή ασύρματα υψηλών προδιαγραφών ικανά να ανταπεξέλθουν στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η Red Alert  σας βοηθάει να επιλέξετε την σωστή λύση προστασίας έτσι ώστε να καλύψει βέλτιστα τις απαιτήσεις κάθε προστατευόμενου χώρου.

Συστήματα Παρακολούθησης

Λειτουργικά, σύγχρονα και αξιόπιστα Συστήματα επιτήρησης εντοπίζουν και καταγράφουν κάθε κίνηση στον προστατευόμενο χώρο. Δυνατότητα μετάδοσης της εικόνας ενσύρματα, ασύρματα , ή διαδικτυακά.

Θυροτηλεοράσεις

Συστήματα αναλογικά και ψηφιακά (bus) και συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης (Access Control).Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του θυροτηλεφώνου σας σε θυροτηλεόραση χωρίς να γίνει αλλαγή στην εγκατάσταση (στα ίδια καλώδια).

Δορυφορικά Επίγεια

Κεραίες λήψης επίγειου και δορυφορικού σήματος για οικίες η συγκρότημα κατοικιών.

 

Σκοπός της εταιρίας μας

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η σωστή και πλήρη εξυπηρέτηση σας και αυτό επιτυγχάνεται με την προσφορά υψηλών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων. Πραγματοποιούμε εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, εγκατάσταση, συντήρηση και πάνω από όλα προσωπική φροντίδα που εγγυάται το όνομα Red Alert και βεβαιώνουν μέχρι τώρα οι ευχαριστημένοι συνεργάτες μας.

Στην Red Alert δεν δημιουργούμε πελάτες αλλα συνεργάτες. Εκεί βασίζετε η επιτυχία μας και η συνέχεια των συνεργασιών μας.

Με υπευθυνότητα και με όρεξη γαι δημιουργία μπορούμε να σας προσφέρουμε την ορθότερη τεχνολογικά λύση έτσι ώστε να επιτύχουμε μεγαλύτερη απόδοση με μικρότερο κόστος έχοντας κύριο γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Με εκτίμηση

Red Alert